Työkalut

Kestävät, testatut työkalut

Kysy työkaluista aina meiltä ensin. Työkalut ovat intohimomme. Olitpa rakentaja, teollisuuden edustaja tai automekaanikko; meiltä löytyy työkaluja jokaiseen tarpeeseen.

Laaja valikoima työkaluja

Akkukäyttöisiä työkaluja on nykyään saatavilla lähes kaikkiin töihin ja ne valtaavat edelleen sijaa johdollisilta sähkötyökaluilta ja paineilmatyökaluilta. Akkutyökaluvalikoimasta ja niiden tarvikkeista saat parhaan käsityksen vaikkapa Makitan verkkosivuilta.

Käsityökaluvalikoimamme käsittää kaiken lähtien tavallisesta kiintolenkkiavaimesta aina automallikohtaisiin erikoistyökaluihin ja toimialakohtaisiin ratkaisuihin asti.

Vääntötyökaluihin löytyy lukemattomia erilaisia ratkaisuja kohteesta riippuen, on tarve sitten avosilmukka-, jako-, hylsy-, kaari-, kukonjalka-, räikkälenkki-, ruuvitaltta-, tai jollekin muulle avaimelle. Järeämpiin vääntöhommiin on tarjolla rautakanget ja elementtikanget sekä rengasraudat ja vääntöraudat.

Leikkaukseen ja katkontaan hyllystä löytyy mm. erilaiset veitset ja puukot, peltisakset, pulttisakset, kaapelileikkurit, putkileikkurit, reikäleikkurit, sivuleikkurit, kierretankoleikkurit jne.

Iskua tarvitseviin kohteisiin saat meiltä erilaiset vasarat, lekat, moskat, tuurnat ja jäänpoistoon tai irrotustöihin petkeleet.

Mittamiseen on olemassa monipuolinen valikoima sekä elektronisia että manuaalisia välineitä. Perinteisinä, mutta edelleen kätevinä välineinä mm. mittanauhat ja rullamitat, vesivaa’at, työntömitat, suorakulmat, momenttiavaimet, astekulmat ja muut vastaavat välineet. Elektronista puolta hyllyissämme edustaa esim. erilaiset testerit, lämpömittarit, yleismittarit, rakennuslaserit ja myös perinteisten mittavälineiden elektroniset versiot. Mittaukseen liittyy tiiviisti myös merkkaaminen ja sen hoitamiseen tarjoamme mm. merkkauskynät, tussit ja huopakynät, liidut, timpurinkynät, merkkauslangat, maalikynät ja merkkausmaalit.

Puristamalla tehtäviin töihin meillä on valikoimaa alkaen yleispihdeistä aina mitä kummallisimpiin kohteisiin suunniteltuihin erikoispihteihin asti. Luonnollisesti hyllystä löytyy myös liimauspuristimet, pikapuristimet, liima- ja rasvapuristimet sekä ruuvipuristimet eli ruuvipenkit. Vetotarpeisiin on saatavilla ulosvetimiä myös hankaliin kohteisiin.

Työstämiseen meiltä löytyy mm. erilaiset sahat, taltat, viilat, poranterät, hiomatarvikkeet, veitset ja puukot. Esimerkiksi akkukoneilla tehtävään työstämiseen varustevalikoima on vieläkin laajempi. Katkaisuun tarkoitetut tavalliset- ja timanttilaikat, pyörösahan eli sirkkelin terät, puukkosahan ja pistosahan terät, taltat ja muut tarvikkeet löydät myymälästämme. Hiontaan ja kiillotukseen tarvittavat hioma- ja puhdistuslaikat, hiomanauhat, teräsharjat löydät hyllystämme myös. Reikien tekemiseen saat meiltä poranterät ja reikäsahat kaikille eri materiaaleille ja tarvittavan kokoisina. Lisäksi valikoimassamme on ratkaisuja myös hankalampiin työstökohteisiin, mm. jyrsimet ja monitoimikoneisiin käypäiset terät.

Nesteiden käsittelyyn tarvitaan usein voimakkaita kemikaaleja kestäviä astioita ja siihen tarjoamme laadukkaat paine- ja pumppusumuttimet, mittakannut, suppilot, tynnyripumput sekä kemikaali- ja öljykelat.