Kemikaalit

Liimat, massat, nesteet ja maalit

Rakentamisen ja teollisuuden valikoimamme sisältää erilaisia liimoja, liimamassoja, silikonimassoja, saumamassoja, tiivistysmassoja, uretaanivaahtoja ja myös palokatkotuotteet löytyvät hyllystämme. Maalivalikoimamme sisältää aerosolipulloissa mm. RR-värisävyt sekä merkkausmaalit.

Puhdistukseen tarkoitettuja kemikaalituotteita löytyy joka lähtöön. Esimerkiksi käsien hoitoon myymme  käsienpuhdistusaineet, saippuat, käsidesit, suojavoiteet sekä erilaiset annostelijat. Teknisiä puhdistus- ja pesuaineita löytyy kaikkiin kohteisiin, mm. ajoneuvoille autoshampoot, tehopesuaineet, sisäpesuaineet, tuulilasinpesunesteet, jarrupuhdistusaineet, rasvanpoistajat, painepesuaineet sekä autonpesukoneissa käytettävät pesuaineet. Myös öljynimeytysmatot ja öljynimeytysaineet sekä erilaiset irrotusaineet kuuluvat valikoimaamme.

Edellä mainittujen ja voiteluaineiden lisäksi meiltä saa monia ajoneuvoihin liittyviä kemikaalituotteita, kuten jarrunesteet, jäähdytinnesteet, Adblue ureat, asennustahnat, kylmäaineet eli ilmastointikaasut ja kompressoriöljyt sekä muut ilmastoinnin kemikaalit. Moottorin, polttoainejärjestelmän ja voimansiirron puhdistukseen ja suojaamiseen valikoimassamme on autokorjaamoiden ja merkkiliikkeiden käyttämät lisäaineet ja kemikaalit.

Meiltä saat myös pienkonebensiinit sekä 2- että 4-tahtikoneisiin.