Kiinnitys

Kiinnikkeet kaikkiin tarpeisiin

Kiinnitys on erikoisalaamme. Ruuvivalikoimastamme löydät mm. kaikki alla listatut tuotteet. Meiltä saat myös tuumaiset ja hienokierteiset pultit. Myös naulavalikoimamme on kattava ja meiltä saat myös naulakaasupakkaukset ja naulainkaasut impulssinaulaimiin. Monipuoliseen kiinnittämiseen ja sidontaan tarjoamme lisäksi kannakkeet, siteet, niitit, mutterit, pultit, ruuvit, langat, liinat, yms.

Kiinnikkeet kaikkiin tarpeisiin

KIINNITYSTARVIKKEET:

Kiinnitystarvikevalikoimamme kattaa kaikki rakentamisen, teollisuuden ja autokorjaamoiden tarpeet.

Konenaulavalikoimastamme löydät kaikkiin yleisimpiin naulaimiin sopivat kampanaulat, rullanaulat, viimeistelynaulat ja hakaset. Meiltä saat myös naulakaasupakkaukset ja naulainkaasut impulssinaulaimiin.

Rakentamiseen myös mm. ankkurinaulat, eristenaulat, huopakattonaulat, pikanaulat ja pinninaulat.

Ankkurointiin tarjoamme kohteesta riippuen ratkaisuksi esim. listatulpat, lyöntitulpat, seinätulpat, karmitulpat, kevytbetonitulpat, nailontulpat, kiila-ankkurit, kipsilevyankkurit, lyöntiankkurit, ohutlevyankkurit, messinkiankkurit, ruuviankkurit, valuankkurit ja kemialliset ankkurimassat. Veneankkureita meillä ei ole, mutta kaikkea muuta veneiden ja laitureiden kiinnitykseen liittyvää kannattaa kysäistä.

Erilaisten rakenteiden kannatukseen hyllystämme saat mm. alakattojouset, elementinasennuspalat, ilmastointisangat, kannatuslevyt ja kiinnityslevyt, kulmalevyt, naulauslevyt, konsolikannakkeet ja kuilukannakkeet, kulmakiskot, raudoituskorokkeet, muottivälikkeet ja tankovälikkeet. Palkkien ja pilarien tukemiseen laaja valikoima palkkikenkiä ja pilarikenkiä sekä säätöjalkoja.

Niittaamiseen meiltä löytyy lyöntiniitit, niittimutterit ja vetoniitit.

Ruuvitavarassa on saatavissa ehkäpä laajin kirjo monipuoliseen kiinnittämiseen. On betoniruuvia, kevytbetoniruuvia, elementinasennusruuvia, hobauruuvia, huonekaluruuvia, jalkaruuvia, julkisivuruuvia, kansiruuvia, karmiruuvia, kateruuvia, kattoruuvia, kipsilevyruuvia, nauharuuvia, ohutlevuruuvia, listaruuvia, lvi-ruuvia, pidätinruuvia, puuruuvia, porakärkiruuvia, poraruuvia, silmuruuvia, säätöruuvia, terassiruuvia, uraruuvia, yleisruuvia, eli on jos jonkinlaista ruuvia ja joissakin on lisäksi useita värivaihtoehtoja.

Pulttia kaipaavassa kiinnityskohteessa toimiva kiinnitys syntyy jostakin seuraavien yhdistelmästä: Pultti: kuusioruuvi, koloruuvi, kansiruuvi, kierretanko, lukkoruuvi tai vaarnaruuvi. Laatta: aluslevy ja aluslaatta, korilaatta, neliölaatta, kartioaluslevy, jousilaatta tai tähtilaatta. Mutteri: Kuusiomutteri, lukitusmutteri, jatkomutteri, hattumutteri, hitsausmutteri, korimutteri, laippamutteri, lyöntimutteri tai siipimutteri. Näissä on ratkaisevaa myös kierre ja kovuus. Milli- vai tuumakierre? Normi vai hienokierre? Kovuus 4.6, 8.8, 10.9 vai 12.9?

Ja sitten valitaan vielä korroosionkestävyys. Musta, pinnoitettu, sähkösinkitty ZN, kuumasinkitty HOT, ruostumaton A2, vai haponkestävä A4. Kysy kohteen mukainen suositus myyjiltämme.

Kiinnittämiseen tarvitaan usein myös teippejä. Valikoistamme saat 2-puoliteipit, alumiiniteipit, höyrynsulkuteipit, kangasteipit, kierreteipit, merkkausteipit, maalarinteipit, pikasuojateipit, suojausteipit, sähköteipit, vulkanoituvat teipit sekä teippikoneet