Makita

Keski-Suomen laajin Makitan työkalu- ja tarvikevalikoima

Kitakoneesta Jyväskylän Alasinkadulta löytyy Keski-Suomen laajin Makita työkalu- ja tarvikevalikoima. Kitakoneen valikoimaan kuuluvat kaikki  Makitan akkutyökalut, sähkötyökalut, puutarhakoneet sekä luonnollisesti näiden lisävarusteet ja tarvikkeet.

Makitan työkalut ammattikäyttöön ja remontointiin

Kitakoneesta löydät rakennustöihin porakoneet, ruuvinvääntimet, höylät, jiirisahat, sirkkelit, jyrsimet, ketjusahat, kulmahiomakoneet, monitoimikoneet, mutterinvääntimet, räikkävääntimet, naulaimet, poravasarat, puukkosahat, pyörösahat, vannesahat ja paljon muita ammattilaisen sekä vaativan harrastajan arvostamia laitteita.

Makitan tuotteet puhtaanapidosta puutarhaan

Puhtaanapitoon tarjoamme imurit ja painepesurit sekä pesuaineet. Myös pihaan ja puutarhaan on nykyisin olemassa kätevät akuilla toimivat työkalut. Nurmikon kunnossapitoon ruohonleikkurit ja hankalampiin paikkoihin ruohoraivurit, ruohotrimmerit ja nurmikon viimeistelijät. Pensasaitojen taltuttamiseen sopivat pensasleikkurit ja maa-ainesten siirtelyyn vaikkapa akkutoimiset kottikärryt.

Paranna viihtyisyyttä Makitan tuotteilla

Mielestämme viihtyisyys on tärkeää. Oman kehon mukavuudesta kylminä päivinä huolehtii akkukäyttöinen lämpöliivi tai lämpötakki. Kesällä sisähommissa pöytätuuletin viilentää mukavasti. Eväiden sopivasta lämpötilasta huolehtii kylmä- ja lämpölaukku ja viihtyvyyden viimeistelee radio sekä hyvät LED-valaisimet.

Kaikkiin työkaluihin sopivat samat akut. Latauslaitteen kapasiteetin voit valita oman tarpeesi mukaan.

Tutustu Makitan
kesäkuvastoon 2022

Kitakoneesta ostamallesi koneelle voit rekisteröidä 3 vuoden takuun ja halutessasi hoidamme rekisteröinnin puolestasi.